top of page
pexels-fauxels-3184465.jpg

MER ÄN 20 ÅRS ERFARENHET AV HEADHUNTING

Även om Right On  startade så sent som 2021, har dess ledare och medarbetare mångårig erfarenhet inom headhunting, interim och outplacement, ett brett nätverk och energi som aldrig tar slut. Med de allra skickligaste headhunters inom branschen ser de till att leverera kandidater med träffsäkerhet.

Med Right On som din kravställare kan vi garantera att din kandidat besitter den kompetens du är ute efter.

Active_Interim_BlickaStudio.jpg

MÖT EVA, CEO & GRUNDARE

Eva Weinefalk är en entreprenör ut i fingerspetsarna. Redan i 20-årsåldern startade hon sitt första företag och har sedan dess haft 4 lyckosamma bolagsförsäljningar. År 1997 gav hon sig in rekryteringsbranschen och väl inne stannade Eva kvar i 20 år som koncernchef, både med företaget Svensk Mediarekrytering och senare Human Search, ett headhunting-bolag och framgångssaga som Eva etablerade i 11 länder. Bedrifterna gav henne inte bara utmärkelsen Årets Företagare 2013, hon har också haft förmånen att sitta med i flertalet olika styrelser samt varit ambassadör för både Svenskt näringsliv och Tillväxtverket. I september 2022 tog hon emot nomeringen "Top 10 Most Influental Leaders in Business".

Idag driver Eva två företag, sitter med i flertalet styrelser och agerar rådgivare samt ambassadör inom flera affärsnätverk. Att Eva drivs av tillväxt är det få som ifrågasätter. Hon älskar att se sina kunder utvecklas och har alltid affären i fokus. Hon har en förmåga att snabbt sätta sig in i olika affärsmodeller och företag inom olika branscher vilket kommer väl till pass när Right On ska hitta rätt person till rätt plats. 

Eva Jacobson  Award Logo.png

MÖT VÅRA KONSULTER

Samtliga konsulter på Right On har lång erfarenhet inom din bransch. Vi har samlat på oss de allra bästa och mest kvalificerade headhunters enligt våra egna mått, eftersom vi vet att det krävs hög kompetens för att hitta rätt kompetens. Detta innebär att vi med stor tillförlitlighet kan hjälpa dig med rekrytering av specialister, ingenjörer, och chefer på bolaget.

 

Våra konsulter har tidigare suttit på ledande positioner i näringslivet och har jobbat med headhunting i minst 10 år och är därför experter inom bland annat bygg, industri, och IT/tech. Eftersom att våra konsulter själva har varit aktiva i din bransch har dem en djup förståelse för kandidatprofilen och sitter dessutom på ett mycket brett kandidatnätverk. 
 

Med skickliga headhunters som är specialiserade på din bransch kan du känna dig trygg under hela processen.

pexels-yan-krukov-7698836.jpg
bottom of page