top of page
pexels-fauxels-3184465.jpg

MER ÄN 20 ÅRS ERFARENHET AV HEADHUNTING

Även om Right On  startade så sent som 2021, har dess ledare och medarbetare mångårig erfarenhet inom headhunting, interim och outplacement, ett brett nätverk och energi som aldrig tar slut. Med de allra skickligaste headhunters inom branschen ser de till att leverera kandidater med träffsäkerhet.

Med Right On som din kravställare kan vi garantera att din kandidat besitter den kompetens du är ute efter.

Active_Interim_BlickaStudio.jpg

MÖT EVA, CEO & GRUNDARE

Eva Weinefalk är en entreprenör ut i fingerspetsarna. Redan i 20-årsåldern startade hon sitt första företag och har sedan dess haft 4 lyckosamma bolagsförsäljningar. År 1997 gav hon sig in rekryteringsbranschen och väl inne stannade Eva kvar i 20 år som koncernchef, både med företaget Svensk Mediarekrytering och senare Human Search, ett headhunting-bolag och framgångssaga som Eva etablerade i 11 länder. Bedrifterna gav henne inte bara utmärkelsen Årets Företagare 2013, hon har också haft förmånen att sitta med i flertalet olika styrelser samt varit ambassadör för både Svenskt näringsliv och Tillväxtverket. I september 2022 tog hon emot nomeringen "Top 10 Most Influental Leaders in Business".

Idag driver Eva två företag, sitter med i flertalet styrelser och agerar rådgivare samt ambassadör inom flera affärsnätverk. Att Eva drivs av tillväxt är det få som ifrågasätter. Hon älskar att se sina kunder utvecklas och har alltid affären i fokus. Hon har en förmåga att snabbt sätta sig in i olika affärsmodeller och företag inom olika branscher vilket kommer väl till pass när Right On ska hitta rätt person till rätt plats. 

Eva Jacobson  Award Logo.png

Möt Lotta Asplund, Headhuntingchef

Lotta Asplund har genom hela sin karriär arbetat inom rekrytering/headhunting och med en lång erfarenhet inom HR och Ledarskap. Hon har arbetat med rekrytering i olika ledande roller sedan 2000, Bland annat har hon varit rekryteringsansvarig över hela Sverige för Capgemini.  Där var hon även konsultchef i över 10 år och hade fullt personalansvar för som mest över 120 konsulter i ledande roller inom IT och Management.

Lotta har bland annat även jobbat som enhetschef inom ett större entreprenadföretag där hon var ansvarig för rekrytering och uppbyggnad av sin enhet. 

Lotta jobbade även som headhunter hos Evas företag Human Search.  

När Eva startade Right on 2021, var det ett enkelt beslut för Lotta att gå över till rollen som headhuntingchef.

Genom hennes långa erfarenhet har hon utvecklat en unik förmåga att förstå både kundernas och kandidaternas behov, vilket har resulterat i många framgångsrika rekryteringar. Hennes långa erfarenhet är avgörande för att hitta rätt kandidat för varje uppdrag och skapa långsiktiga relationer.

Lotta drivs av att hjälpa kunderna att hitta rätt kandidat och kandidaterna att hitta rätt arbetsgivare. Hon kännetecknas av bred kompetens, tillmötesgående, har alltid hög kvalitet på leveranserna vilket innebär många återkommande kunder som vill ha hennes hjälp igen.

Hon delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och kompetenser för att få både kunder/kandidater samt medarbetare att växa. 

Med en lång erfarenhet från olika branscher har Lotta en bred kompetens inom bland annat Entreprenad, Bygg och Anläggning & Infrastruktur Miljö & Energi Industri och IT Management. 

Hennes engagemang som årlig rådgivare för UF-företag visar hennes dedikation till att stödja ung företagsamhet och utveckla nästa generation av entreprenörer.

Namnlös design-6_edited.jpg
bottom of page