top of page

Vi på Francks Kylindustri har använt oss av Right On vid ett flertal tillfällen; till olika roller. Gemensamt för alla processer är det otroligt proffsiga bemötandet från konsulterna på Right On. De sätter sig verkligen in i kundens behov, ställer kloka och utmanande frågor, håller kunden och kandidaterna uppdaterade i hur det går i processen. Men, det som i slutändan räknas är om de lyckas hitta rätt kandidater, och det har de alltid lyckats göra. Jag kan starkt rekommendera Right On

Linda R, HR-chef
Francks 
Kylindustri

benders_edited.jpg

”Samarbetet inför och under rekryteringsprocessen har fungerat på ett mycket bra sätt. Eva och Lotta visade ett stort intresse av att förstå sig på oss som företag samt vårt behov och kunde av den anledningen presentera lämpliga kandidater inom loppet av ett par veckor.” 

Daniel E,Supply Chain Chef
Benders

ekologgruppenlila.png

Vi är mycket nöjda med vårt första samarbete med Right On. Alltifrån inledande dialog till målgång har hållit högsta kvalitét. Tydlig fokus på det vi önskade av vår nya VD, stort driv i arbetet och en löpande återkoppling som skapade trygghet under hela rekryteringen. Jag har särskilt uppskattat det personliga engagemang jag upplevde från vår kontaktperson Lotta och jag kan varmt rekommendera Right On som partner för er nästa rekrytering. 

Susanne K, Styrelseordförande
Ekologigruppen

Skärmavbild 2023-11-21 kl. 16.20.39.png

Tack Right On för en lyckad rekrytering och smidig rekryteringsprocess! Lotta har varit lyhörd, positiv och enkel att jobba med och hon sålde in vårt företag för kandidaterna på en sätt som fick dem nyfikna på oss och tjänsten. Nu ser jag fram emot att välkomna vår nya kollega!

Christina G, Ägare
VA Strategi

”Vi har samarbetat med Right-on i 2 rekryteringar där det finns generellt en utmaning att hitta rätt kompetens och profil inom vår bransch. 

 

Rekryteringsprocessen har upplevts väldigt smidig i båda processerna, både från mig som beställare och för kandidaterna. Right-On har uppfattat och hittat de rätta kandidaterna med just den profilen vi letar efter med vårt företagstänk. ”

Jenny K,HR-chef
GRK Sverige

 

AF gruppen logga hemsida.png

”Right On jobbar engagerat och målinriktat och ger inte upp förrän rätt kandidat rekryterats. Vi har samarbetat i 2 rekryteringar av nyckelpersoner under senast året med mycket gott resultat. Jag upplever samtliga jag haft kontakt med på Right On som mycket professionella och serviceinriktade – allt för att lyckas.”

Pawel M,VD
AF Bygg

”Vi på Sjölins Smide använde RightOn´s kompetenta headhunters och  deras expertis. På ett enkelt, snabbt och effektivt sätt hittade vi rätt kandidat till vårt bolag.

 

Vi vill därför varmt rekommendera dem till andra.”

Erik C,
Sjölins Smide AB 

Right On Rekrytering och dess medarbetare har för vårt uppdrag varit produktiva i sitt sökande, med en balanserad kommunikation, för oss en väl genomförd process att finna rätt person till rätt plats.

Jan L,
Byggprojekt i Dalarna

"På bara 2 dagar lyckades Right On fylla vårt tillfälliga behov av en produktchef, och detta med en kandidat vi är mycket nöjda med, imponerande!"

Lin N, CMO Compidium

"Eva har hjälpt oss att bygga upp företaget och var själv mycket noga med att alla rekryteringar fungerade. Hon har också en förmåga att få in duktiga medarbetare i företaget.

 

Vi rekommenderar därmed Eva och hennes företag!"

Thomas S, Ägare RA Bygg

tälje mark.jpeg

Vi på Tälje Mark är mycket nöjda med vårt samarbete med Right On,

 

Samarbetet har fungerat mycket bra både inför, under och efter rekryteringsprocessen, 

 

Jag har särskilt uppskattat Lottas lyhördhet, enligt våra önskemål.  

 

Jag kan varmt rekommendera Right On som partner för er nästa rekrytering!

Fredrik Gabrielsson, VD
    Tälje Mark AB

bottom of page