top of page

Vi söker fler erfarna interimskonsulter!

En konsult är inte bara någon som dyker upp som gubben i lådan. Han eller hon ska ta ett operativt ansvar från dag ett och leverera i linje med företagets vision och mål. Vi får löpande in nya interimsuppdrag och är därmed på jakt efter nya konsulter som vill bli del av spännande uppdrag inom bygg, industri och tekniska konsulter.

Anledningen till att företag väljer att ta in någon på interimuppdrag handlar oftast om att ett tillfälligt behov eller roll ska fyllas, som till exempel när någon går på tjänstledighet eller mammaledighet. Uppdraget handlar oftast om enheter som är i förändring eller kraftig expansion som kräver seniora roller med kvalificerad kompetens, men kan också röra andra delar.

På Right On specialiserar vi oss på att hitta interimslösningar som täcker behovet på företag inom bygg, industri och tekniska konsulter. Vi lokaliserar chefsroller, specialister, och ingenjörer över hela Sverige.

Interimskonsulter med lång erfarenhet

Right On består av ett gäng seniora rekryterare med minst 10 års erfarenhet inom näringslivet. Våra rekryteringskonsulter sitter på en djup förståelse för företagens kandidatprofil och har ett mycket brett kandidatnätverk, något som gör att de mest lämpliga kandidaterna identifieras för att matcha kundens kravprofil. Det är den kompetensen som skiljer oss åt från våra branschkollegor.

För oss är det viktigt att leverera kvalitetssäkra kandidater och det är något vi vet att våra kunder uppskattar. Med våra effektiva arbetsmetoder och digitala verktyg matchar vi träffsäkert våra kunders behov på bara några dagar.

Bli en del av vårt team!

Vill du veta mer om hur vi jobbar på interimsidan?

Genom denna annons kan du connecta med oss och välja vilken bransch du har erfarenhet inom. Berätta mer för oss om de kompetenser och erfarenheter du besitter. När du connectar med oss läggs du automatisk in i vårt system och om ett uppdrag som matchar din profil kommer in hör vi av oss till dig!30 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page