top of page

God jul från oss på Right On

2021 närmar sig sitt slut och med det vill vi ta ett steg tillbaka och reflektera över det som varit och börja förbereda oss för ett spännande 2022. Vi vill under julen och helgerna se tillbaka på allt Right On har åstadkommit under årets gång och tacka alla er som bidragit till ett fantastiskt år!

Right Ons början

I februari startade en ny resa mot effektiv och träffsäker rekrytering. Bakom visionen stod grundare och VD Eva Weinefalk med över 20 års erfarenhet bakom sig och nya målsättningar inom rekryteringsbranschen. Tillsammans med några andra stjärnor började företaget snabbt att växa och redan under första halvåret gick vi med vinst!

Vi flyttade till kontoret på Birger Jarlsgatan 18

Eftersom Right On påbörjat en kraftig tillväxtresa tog vi steget vidare till nya lokaler, och från och med april bedrevs en stor del av arbetet i centralt i huvudstaden. Ni kan nu hitta oss på Birger Jarlsgatan 18, mitt i Stockholms pulserande innerstad.

Teamet växer med nya tillskott

Under året har tillväxten ökat kraftigt och vi har därmed anställt flera otroliga konsulter och grymma säljare. Right On består idag av ett helt team av seniora konsulter med stor erfarenhet inom rekrytering och interim, och som levererar drömkandidater till våra kunder. Utöver det har vi fått en helt egen IT Recruitment Director som specialiserar sig på tjänster inom IT. I och med det kan vi nu på Right On med stolthet säga att vi expanderat på marknaden och jobbar helt branschöverskridande.

Tack till våra kunder och konsulter

För att avrunda året på bästa sätt vill vi nu tacka all våra kunder och fantastiska konsulter för det stora nöjet att samarbeta just med er!

Vi är otroligt tacksamma över allt vi åstadkommit under året som varit och ser nu framemot ett spännande och fullspäckat 2022.

God Jul och Gott Nytt År!

Vi på Right On önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!


Teamet på Right On7 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page